CONTACT INFO

HvDoriginals
       Enschede
   Tel: 0619936451

  E-mail: info@hvdoriginals.com

     Suzan@hvdoriginals.com

     Eric@hvdoriginals.com

TEAM

Wij zijn een team van twee jonge ondernemers die het anders doen. Wij combineren onze specialismen met onze passie en ideologie. We willen het lokale en natuurlijke verenigen met ouderwetse, beproefde methodes, deze in een nieuw jasje zetten en herintroduceren. Dit gaan we doen door alle producten duurzaam, natuurlijk, robuust en op maat te maken. Wij willen namelijk voldoen aan de persoonlijke wens van een persoon, levensstijl en omgeving.

Wij gaan nog verder dan klant is koning, dat verhaal kent u allemaal wel. Waarom is dit bij ons anders?! Wij nemen ook echt alle tijd voor u als mens en tijdens elk contact willen wij dat u zich goed en geholpen voelt. Ons team heeft dezelfde passie en dat is: alles met de hand maken met mooie natuurlijke producten, niks gaat ons te ver. Deze passie en kennis dragen wij graag op u over, zodat wij een uniek product voor u kunnen neerzetten. We hebben allemaal onze eigen kennis, die we bundelen om een uniek persoonlijk product te presenteren.

comments powered by Disqus

Neem direct contact met ons op

comments powered by Disqus

"Dit zijn wij dan, uniek begint al met de foto. Geen standaard foto's(strakke gezichten foto). Nee dit is hoe wij zijn, puur en eerlijk. Wij hoeven niet strak in het gelid op de foto wij zijn ook maar mens. Omdat we allemaal met de benen op de grond staan en dezelfde passie delen zijn wij een uniek en sterk team. Wij zetten alleen het beste van het beste neer. No nonsens gewoon hard werken en normaal doen is onze motto."

Suzan Hannink
Eigenaar/aromatherapeut/zorgspecialist/BBQ specialist

Suzan@hvdoriginals.com


Eric van Det
Eigenaar/BBQ specialist/meubelspecialist

Eric@hvdoriginals.com

06-19936451